ONE WEEK LEFT

Nu är det en vecka kvar tills kollektionen släpps. Här om dagen var visningen och jag själv tycker kollektionens utseende steg rejält! Det ser mycket snyggare ut på catwalken. Gillar speciellt den tredje outfiten. Och den första. Mycket svart. Men det funkar ju alltid!

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Hej Vendela! Gillar verkligen din blogg, man blir jättteinspirerad av dig och din klädstil! Jag tänkte fråga om du har några tips om vad man enkelt kan slänga på sig om man inte har tid eller isperation för en "moderiktig" outfit? Om du tillexempel försover dig eller får en inpirationstorka vad tar du då på dig? Har du några tips på en lätt men alltid fungerande outfit som ändå håller måttet? Vore super! Jag är verkligen intresserad av mode men ibland kommer man inte alltid på en riktigt killeroutfit men man vill ändå vara någorlunda i modet, vad är ditt tips?? Puss och kram!

2011-11-10 @ 22:25:47
Postat av: Vendela

Svar till Viktoria: Hejhej! Tack så jättemycket! Blir jätteglad! Ibland när jag får en riktig inspirationstorka och det känns som det bara är fula kläder i garderoben är mitt favorittips att ta någon simpel, lite slapp, transparent tisha och ett par jeans(exempelvis slitna). Till detta pimpar du upp din outfit med antingen stora, pampiga smycken eller ett starkt läppstift. Eller varför inte någon anorlunda frisyr? Ett par skor som "gör det lilla extra" funkar även också alltid vid kris-situationer. Kramkram!

2011-11-10 @ 22:43:21
URL: http://justvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0