LITE NYTT OCH TIPS

Köpte denna parfym på väg hem från Thailand när vi mellanlandade i Istanbul. Luktar himmelskt, som rosor! Ett riktigt grymt alla-hjärtans-dag tips! Söt flaska också! Kommer från Chloé.
Fick denna av min moster i julas. Det är en body lotion som är världens bästa! Återfuktar huden jättebra samtidigt som den luktar, likaså som parfymen, som rosor. Vet ej var du kan köpa den, men märket är i alla fall Yves Saint Laurent.
Nyaste StyleBy- numret var ett riktigt kanon-nummer! Den är fylld av vårmode och en massa inspirerande bilder!
Jag är en sådan som älskar reklamen i tidningarna! Speciellt i VOGUES, där en tredjedel utav tidningen är proppad av reklam-bilder. Här hittade jag snygga Frida Gustavsson. Damn vad snygg hon är!

Kommentarer
Postat av: Viola

snyggt! Den där Tiger-kampanjen var jag med på! Kul att du gillar den :) kram!

2012-02-13 @ 20:29:41
URL: http://viola.freshnet.se
Postat av: Valeria

Tack så mycket för svaret, jag håller just nu på att fundera om jag ska köpa ett par Jeffrey eller inte, vill inte heller se för lång ut när jag redan är 1,74.

2012-02-16 @ 17:50:28
URL: http://valovs.blogg.se/
Postat av: hermes kelly bags

<a href="http://www.hermeskellyoutlet.net"><strong>Hermes outlet</strong></a> in the heat. <a href="http://www.hermeskellyoutlet.net/hermes-birkin-bags-25cm-c-2.html"><strong>Hermes birkin bags</strong></a>, <a href="http://www.hermeskellyoutlet.net/hermes-kelly-bags-22cm-c-7.html"><strong>hermes kelly</strong></a> all kinds of bags to welcome you to choose and buy!

2012-02-24 @ 03:44:09
URL: http://www.hermeskellyoutlet.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0