Ingen söndagsångest.

Efter att bara har suttit i soffan och kollat på film hela dagen, bara ätit onyttigt som semla, chips och choklad har jag sjukt ont i huvudet. Inte så konstigt i och för sig, men har jätteont. Dunkar. Men jag valde att sätta mig framför datorn iallafall. Har ju inte gjort det igår eller idag.

Jag var med Carro igår, var väldigt roligt. Först möttes vi bara och fikade en liten stund. Sen gick vi hem till henne. Och haha, fan vad roligt det var. Vi har kommit på hur jävla sjukt roligt det är att jag rebus. Haha, gud så vad jag skrattade. Fast jag tror att jag skippar och säger några, ingen kommer ändå att fatta förutom Carro. Sen på kvällen var min systers pojkvän här, vi åt middag, kollade på Melodifestivalen och nån film efter som var jättesvårfattad. Gick på femman, bra men konstig. Och Melodifestivalen lixom, var det något skämt? Haha, alla verkligen sög.

Jag ska blogga MYCKET ikväll, så kolla in lite senare så lovar jag med mer uppdatering! =)

Och jag har kommit in i " andra omgången " nu på Emmas blogg. Och det är jättelätt att bara rösta, för man behöver bara klicka på en knapp. Gå in här och rösta på mig är ni snälla!

Carro som aldrig vill visa sitt ansikte.

Snön smälter! :D


Bed-time stories

Hejhej! Just nu kollar jag på en film som går på någon tvkanal. Bed-time stories heter den, nån som har sett den? Rätt så rolig faktiskt, har också sett den förut. Har ätit mellis, okej det var i och för sig ett tag sen. Men ändå. Sen har jag ätit lite godis. Det är ju fredag och inte minst. LOOOV! Lixom herregud! En vecka utan skola, lovely. Imorgon ska jag vara med Carro, det är allt jag vet. Vi har inte bestämt en vad vi ska göra. Skriver mer sen! Pussar!

Dagens outfit! =)


Semla&Te

Semla, te och tv. En riktigt myskväll. Har också läst CHIC klart. Tagit det lugnt, slappat. Vi åt semla också, jag blev jättesugen när vi handlade så jag gjorde semlor till alla. Idag var jag först i skolan och sen så gick jag och Alwa hem till Alwa. Vi åt mellis, haha och kollade en massa filmer och sånt på datan. Alltså på youtube. Massa illusioner. Och spöksaker, mohaha. Eller bara jag och lite Vilma, hennes lillasyter. För Alwa vägrade att kolla! Haha. Sen så kollade vi på resor! Thihi. Men nu ska jag fortsätta att kolla på nått TV-program om några kortväxta. Puuuss!

Dagens outfit och smink.


Fikat med Sara!

Hej bloggen! Nu har jag precis tagit en varm, lång dusch och tvättat håret. Idag var jag med Sara och fikade och pratade en hel del. Medans vi pratade åt jag en bulle och en chokladboll. Väldigt gott. Där satt vi i drygt 2 timmar. Sen så gick vi bara in på Sabis och jag köpte en lakrisal som jag tvingade Sara att äta. Hon hatar laktrits, och nu tror jag på henne helt. Hon spottade till och med ut det så. Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag förutom skolan och frusit ihjäl. Men vet ni vad? Imorgon ska det bli 0 grader, så man får hoppas på lite sol så att snön börjar smälta nu! Jag vill ha vår och sommar! Vill inte frysa mer.

Juste, igår som ni ser fixade jag lite nya saker på bloggen. T.e.x dem som har bloglovin kan följa mig, översätta osv. Men sen så fixade jag också så att ingen kan ta mina bilder! Iallafall inte genom att högerklicka, perfect! Haha, testa och ta mina bilder genom att högerklicka. Jag tror inte att det kommer att funka iallafall!

Nu ska jag renskriva franskan och sen ska jag mysa i soffan med te och nått gott att äta. Puss!


Haha Sara är världens mobilnörd. Älskar dig.


Emmas bloggtävling!

Hejhej bloggen! Nu är jag äntligen klar med NOn, fan vad skönt. Sen kan jag slappa heeela kvällen. Nice. Haha och angående förrförra inlägget, ja. Det är jag som har tagit bilden. Haha var några som inte trodde mig. Har faktiskt bildbevis, eftersom att jag har typ 1000 lika dana och ett med mitt finger till och med på. Idag hände det inget roligt tror jag. Var en helt vanlig dag alltså.

Juste sen så har jag kommit med i en till bloggtävling som jag skulle vilja vinna! Och till alla snälla, söta läsare som vill rösta på mig klickar ni här. Och den här gången är det JÄTTElätt att rösta för att du behöver bara klicka på en rundsak, och framför står det justvendela. Så du behöver alltså bara klicka på mitt namn, skulle bli jätteglad om du ville rösta! =) Så gör det nu! Inte så svårt.

Haha, ser ni, till och med mina fingrar. Skulle aldrig ljuga att jag har tagit en bild som jag inte har tagit, fattar ni väl! ;)

Insperation


Jag vill ha! Speciellt kavajen på bild 2,3. Helt underbar. Brillorna på första bilden kan jag dock skippa...

Just a pic.


Tyckte att den här bilden som jag tog igår var väldigt fin. Vad tycker du?

Och vinnaren är...


... Barajossans!
En blogg som är skit bra med mycket uppdatering. Hon skriver allt ifrån dagens outfit till tips och vardagen. Varför inte läsa? Klicka här eller på bilden för att komma till hennes jättefina blogg, bra jobbat! ;)

För att alla har gjort reklam osv så ska 2an och 3an också få lite berömmelse.

På andra plats kom... Jätte söta Emma (Betweens ) Klicka här för att komma till hennes fina blogg.
På tredje plats kom... Underbara Alexandra ( Ballixandra ) Klicka här för att komma till hennes söta rosa blog.

( Anledningen till att inlägget kom försent och att det inte blev någon uppdatering igår var för att internet slutade funka )

En blogg.

Läs. En hemsk blogg, fast ändå värt att läsa.
( Och nej det är ingen reklam eller nått, såg den själv. )


Ja tack!


A boring saturday.






Awake!

Igår blev det tydligen ingen update. Men jag kom hem kvart över nio, duschade och kollade på solsidan. Satte på datan för att blogga, men kände att mina ögon inte orkade hålla sig uppe. Så jag stängde av den igen. Men jag berättar om min dag igår istället i efterhand.

Först var jag ju iskolan som alla andra. Sen gick jag hem och efter det åkte jag till stan. Där mötte jag upp min mamma och storasyster på Anglä? Haha det utalas så, har ingen aning hur det stavas. Sen kom min moster också, och där var vi ett litet tag. Efter det gick jag och mamma till Italiano och åt middag. Sen så åkte vi bara hem och tog det lugnt.

Idag har jag no idea vad jag ska hitta på. Är väldigt sugen på att åka in till stan, men eftersom att jag är pank och typ bara äger 100 kr i min plånbok nu känns det inte som någon jätte stor idé. Jag får helt enkelt se vad jag hittar på.

Nu ska jag äta frukost och sen så ska jag duscha! Pussar!

En trött tjej.


Olivia Palermo

Hejsan hoppsan! Sitter hemma i soffan och verkligen bara tar det lugnt. Kändes som om att det behövdes. Små kollar på Göta Kanal 2 som går på SF - kanalen. Lite små töntig sådär, men ändå ganska rolig. Idag så fyllde Malin i klassen år! 14 år! Grattis Malin. Och jag skulle tro att hon skulle bli jätte glad om ni gick in på hennes blogg och sa gratts. MALINS BLOGG. Juste sen så slutade det med prick 100 besökare igår, herregud. Vart ifrån kommer alla besökare? Tack iallafall för att ni läser min blogg, jätteroligt! Nej nu ska jag kolla på The Hills, och sen The City ♥.

Do you wanna look like Olivia Palermo? Här har jag iallafall härmat hennes stil. Hon har så snygg stil alltså!


Besöksrekord!

Woho! Tack till alla er som läser min blogg, skit roligt med många besökare! Keep reading!

I WANT TO SUMMER!


Jag är med i en till veckans blogg.

Ledsen, tredje gången nu. Men jag är med i ännu en till veckans blogg, hehe. Så om du vill rösta på min blogg och tycker min blogg är bra så kan du klicka HÄR. Jag är nummer 3 igen. Pussar!

Veckans blogg finalister.

Okej, då var det dags. Nu har jag tagit ut veckans blogg finalister. Och ni som inte kom me, ni är lika bra på att blogga, men alla kan ju inte komma med. Så här är finalisterna; ( Ni har på er till söndag att rösta )

* Man får inte rösta på sig själv.
* Man får rösta en gång bara.
* Man vinner äran, och länkning.
* Ni skriver bloggens namn eller bloggens nummer.

( Klickar ni på deras header så kommer ni direkt in på deras bloggar )

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


Okej, då är det bara och sätta igång och rösta! ;)

Nu ligger det en semla imagen.

Hejhej bloggen. Nu är jag tillbaka! Har duschat och så. Sen så har vi precis ätit semlor och druckit te. Herrejösses vad god den var. Tror faktiskt att det var den godaste jag har ätit i hela mitt liv. Från Tösse bageriet var den ifrån, som jag också tror hade fått bäst i test, så det var alltså inte så konstigt att den var gudomligt god. Jag förstår mig inte på folk som inte gillar semlor! Tackar Klara för att du sa vad låten hette, jättesnällt! ;) Älskar den! Så den kan jag slänga in här så länge så alla får lyssna på den underbart bra låten!

Tack ni som har röstat på mig, KLICKA HÄR OM DU VILL RÖSTA PÅ MIG.


Jag är med i Veckans blogg hos EMMA!

Okej gott folk! Jag är nominerad i en till veckans blogg! Smile. Så alla jättesötasötasöta bloggläsare, skulle ni vilja rösta på mig? Skulle vara så oerhört tacksam om du gjorde det. Och det är fakiskt inte så svårt att skriva nummer 3, eller justvendela.blogg.se. Så om du är snäll och söt så klickar du HÄR eller så skriver du http://emmamariastenius.blogg.se och röstar på mig. Jag är somsagt nummer 3. Tack i förhand! :)

Semledagen

Ikväll ska jag äta en stor, fet god semla. Nån mer? Haha, shit vad jag längtar! Har försej redan ätit semla, men det är så sjuuukt gott. Först alla hjärtansdag, sen semledagen. Ååh vad jag älskar alla dessa dagar! Tycker att dom borde ha flera sånna dagar, typ godisdagen, eller kakdagen. Eller varför inte chipsdagen? Anyway. Nu har jag pluggat tills NO - förhöret tills imorgon, vi har Biologi. Inte jättesvårt fast det är mycket att lära sig om. Sen har jag kollat på favoriterna på MTV, The Hills och The City. Love! Det är så underbart bra! Och jag älskar låten i början av The City. Nån som har koll på vad den heter?

Nu tror jag att jag ska gå upp och äta middag. Men kom ihåg, om du vill anmäla dig till min bloggtävling så har du bara idag och på förmiddagen imorgon! Puss!


BLOGGTÄVLING


Ny oproffisoniell design

Tjoho bloggen. Har alla haft en bra måndag? Min har faktiskt varit rätt seg. Slutade 4, och då känns dagen rätt så lång. Och sista lektionen var inte tråkig, verkligen inte. Men läraren ville aldrig hjälpa mig, så jag satt där och typ inte gjorde någonting. Men islutet fick jag iallafall lite gjort på min kjol. Gör nämligen en midjekjol på profilen. En väldigt simpel svart midje kjol. Men sånt har man aldrig för lite av. Som ni alla ser har jag också en ny design. Jag ville inte ha min design längre. Visst var den underbart snygg. Men lite för gammal, eller jag hade nog helt enkelt tröttnat. Så nu är det en väldigt simpel, men jag hoppas den duger. Även om den inte e den snyggaste eller vackraste ni har sett. Sen så ska jag nog fixa lite små saker med bloggen och så. Men först så måste jag verkligen plugga franska. Har en massa glosor som måste göras! Har inte haft ork till det innan, så efter det här inlägget ska jag stirra ner i boken och öva tills dom sitter. Och jag lovar, att jag skriver mer senare ikväll!

Dagens outfit

Me right now! =)


Glad alla hjärtans dag alla!

Ååh, jag älskar den här dagen. Rött och rosa, rosor och choklad. Hjärtan och bara massa fint! Nu har vi precis ätit en familjemiddag och bara tagit det lugnt. Har också proppat i mig en hel del gelehjärtan också för den delen. Är redan mätt. Har också gett mina presenter, haha. Är så snäll! =)

Idag har jag dansat. Har varit väldigt roligt och skönt att få stretcha ut ordentligt. Sen har jag ätit lunch, kebab. Och sen skulle jag dansa en timma till efter det. Och gissa vem som fick håll...

SPRING


Jag tror jag har bestämt mig.

Färga det mörkare. Eller inte nu, utan jag tror om det blir av så blir det i vår. Men jag är inte helt säker, kanske jag inte vågar. Tycker det är ganska fint som det är nu faktiskt, men ändå vill jag ha mörkare. Ååh!

Eller ska jag ha kvar det kanske... B e s l u t å n ge s t !

UTELÅST

Hejsan! Vet ni vad jag blev idag? Utelåst, i en och en halv timme typ. Stod bara ute och frös, usch. Menmen, sen kom min syster iallafall. Drack te, och blev varm igen. Innan det var jag istan med mamma. Jag köpte lite saker. Men sen så skulle mamma & pappa på någon möbelmässa, och jag ville inte följa med så jag var istan själv i någon timme. Förutom att ha varit istan och ödslat min tid på att vara utanför huset har jag inte gjort någonting typ. Imorgon är det ju alla hjärtansdag och jag har inget planerat förutom att jag ska dansa i två och en halv timme. Sen får jag se vad jag ska göra! Skriver mer ikväll!


Ett par beiga tights med lite olika mönster på. Ginatricot - 199kr.

En jeansjacka som ska bli min vårjacka som jag har tänkt igentligen att beställa hem i typ en månad, men har inte blivit av. HM - 299kr.

Halsband. Lindex - 99kr.

Örhängen. Också från Lindex.

Armband. Lindex.

Tights. Lindex 99kr.

Tre alla hjärtansdag presenter från Guldfynd, + 1 till från Gallerix.

Hemma hos Emma!

Hejsan bloggen! Nu sitter jag i soffan här med Carro. I andra soffan sitter Alwa, Line och Emma. Vi ska till Nova ikväll, men jag tror att jag ska gå hem och äta. Emma kollar på 90210, Alwa håller på med sin Iphone och line kollar förfullt på sin mobil. Men carro typ läser bara nu när jag skriver. Haha. Jag skriver mer sen ikväll! Puss och kram!

Ätit middag nu.

Just nu har jag precis ätit middag. Blev en väldigt sen middag idag kan man säga. Menmen. Idag så gick det som vanligt i skolan typ. Fick tillbaka SO - provet som gick bra. Fick 4- och man kunde max få 4. Så det var ju bra! Hade bara råkat skriva 18 år istället för 15 år på nått. Lite otur, skulle skippat det. Menmen, that's life. Efter skolan har jag bara nörd kollat på MTV. Och Ghost Whispere, som var så sjukt bra idag! På MTV såg jag Sweet sixteen, The Hills, The City, Disaster Date och något mer efter det. Haha. Imorgon ska jag typ till Nova med Emma och Carro. Det är kärlekstema där då! =)<3

Och vet ni vad jag längtar till? Den första Mars! Ååh! Vet ni vad som det är då? DESPERATE HOUSEWIVES! Nörden nummer 1! Längtar!




Vinterspelen i Åre & Dagens fråga

Hej! Är det någon mer än jag som har kollat på Vinterspelen i Åre. Hah, rätt så kul. Se folk när dom gör bort sig, eller gör illa sig är faktiskt rätt så kul, tragiskt nog.

Idag har jag absolut inte gjort någon intressant! Skolan, slutade, gick hem. Men fick tillbaka mitt NO - Prov i Fysik. Och jag fick 20/20, alltså MVG. Haha, blev skit glad. Det piggade upp min dag. Älskar att få bra på prov, fast det gör väl alla.

Märker att det här inlägget inte heller blev så roligt, men har inget att skriva om direkt. Snart är det ju också faktiskt alla hjärtansdag! Ååh! =)<3 Nån som längtar?

Hoppas alla har en jättebra och mysig onsdags kväll! Pussar!




Vad tycker du?


Ett snabbt inlägg.

Hej bloggen! Idag har vi ju varit på museeum med skolan. Etnografiska. Vi skulle typ kolla på indianerna. Helt okej var det, lite långtråkigt om man ska vara ärlig. Men det var okej, eftersom att vi sluta tidigt. Efter det åkte jag hem till Gabbi. Vi pluggade, kollade på tv, bakade och sånt. Var roligt! Nu ska jag fortsätta plugga, har NO- prov imorgon, dricka te och kolla på tv. Så det fick bli ett jättesnabbt inlägg, hoppas alla mår bra och klarar sig med bara en snabb uppdate idag! Pussar från mig! <3

Bags


Black nails

Svarta naglar är så snyggt! Färg på naglarna är över huvudtaget grymt snyggt! Just nu har jag målat mina naglar svarta och kollat på The Hills på MTV. Har också städa mitt rum! Var jätte stökigt. Eller jätte kanske var lite att ta i. Men jag behövde ta in mina kläder som låg lite här och där, och bädda sängen. Det ser så mycket fräshare direkt då. Puss!

Jag ska faktiskt byta design snart, är jättetrött på min nu. Visst så är den jättefin och så. Men det får bli en enkeldesign sen. Om inget jätte photoshop proffs ser det här och tänker, jag kan hjälpa dig! ;)



Före...


Efter...


Ganska mycket fräshare, haha.

Hannah Montana

Hejbloggen. Kollar på Hannah Montana, för första gången i mitt liv typ. Har sätt det i typ 5, 10 minuter innan. Haha. Fast det är inte sådär jättebra, men det funkar. Innan såg jag på min favorit film, Another cinderella story. Den e såååå bra! Haha. Älskar den! Och låter "Tell me something" har jag verkligen haft på hjärnan förra veckan. Haha, den e så sjukt bra den me! Jag vet inte om det blir av med bilderna, har redan gjort som ett inlägg. Men haha, jag tror att jag kommer få ta bort jättemånga bilder hela tiden, så det blir typ kvar 1. Så känns lite onödigt. Nu ska jag kolla vidare. Så vi ses senare, fast jag slänger in såklart en skitbra låt så länge! Eftersom jag inte jag ar någon rolig bild för tillfället.

Godmorgon!

Hejsan! Nu ligger jag i sängen, och har precis vaknat. Var faktiskt riktigt skönt och bara sova ut. Efter det här inlägget kommer inlägg från ja, typ fyran, femman och sexan. Ganska kul och se hur jag och alla andra har förändrats. Funderar på att lägga in nån film. Men jag vet inte. Jag räknar med att jag får lägga in allt för utom buldog bilden då! ;) Annars får jag väl ta bort i efterhand.

Idag har jag inga planer, vad jag ska göra. Antagligen blir det bara en slappdag hemma. Mysdag, helt enkelt. Men vi får se. Hörs senare! =)<3

Följ mig med Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin! ♥

Tänkte...

lägga upp bilder på massa minnen, från 4an, 5an och 6an. Sånt är alltid roligt! Men om du inte vill vara med eller om det är någon speciell bild som jag inte får lägga upp får ni skriva det nu, för jag orkar inte ta bort en massa bilder nu. Tänkte göra det imorgon, så ni får skriva det nu. Annars räknar jag med att det är okej för alla! =)<3

Ska sova nu, så vi hörs imorgon bitti! Puss!


WALLANDER

Nu sitter jag i soffan och kollar på Wallander Byfånen. Haha, sådär bra. Lite seg, gillar Beck mer faktiskt. Menmen, den funkar. Är fan skit mätt. Har ätit en massa godis och jag och min syster har ätit upp en hel påse popcorn också. Ååh, min mage sprängs. Haha nej okej, så mätt är jag faktiskt inte. Men jag tror att den börjar vilken sekund som helst, så jag bloggar mer senare. Om jag inte somnar i soffan, är skit trött.


Är hemma nu!

Nu har jag precis ätit middag. Mamma lagade hennes wook. Ska snart nu gå och duscha, har ju dansat i två och en halv timmar, så det blev lite svettigt, haha okej det där lät lite äckligt. Först dansade jag i 1 och en halv timme i sam2, sen åt jag och Julia på Gateau(?). Tog en brie-ost macka med lite saker på och en bulle. Haha. Sen gick vi ner till Superstore och jag köpte lite godis. Mhihi. Sen var det dags för en timmes dansträning på Jumps and Turns. Det var min dag. Och imorgon är jag ledig! WIHO! Är överlycklig, slipper känna den såkallade söndagsångesten. Skönt, skönt, skönt. Så ikväll tänkte jag sätta på nån mysig film, blogga, och bara ta det lugnt. Låter rätt nice va? Och sen så ska jag sova ut imorgon... Underbart!
 
Nu innan jag ska duscha, blir det Project Runway. Någon mer än jag som kollar på det?

Min lunch idag.

Julia söööööötnos!

Jag just nu, eller okej för... 12 minuter sen! ;)


JAG VANN VECKANS BLOGG!

Woho, jag vann av alla 36! Tack till alla som röstade!

Bilder!







Guess when? ;)

Vaknat

Hejhej bloggen! Nu ligger jag i sängen och bara slappar. E så trött! Igår var jag i skolan först, sen åkte jag och Julia in till stan. Där köpte jag 2 tröjor och en fyndpåse på Ur&Penn, haha. Sen åkte vi hem och då åt jag middag, och min äldsta syster och hennes pojkvän var också här. Vi såg på melodifestivalen och 27 dresses. Jag hann alltså inte blogga. Idag ska jag på dans, har två grupper idag, så jag ska dansa i 2 och 1 halv timme. Ska bli fun! Och till dig Clara, så aa, jag går kvar i Sam2! ;) Så vi ses idag! Sen har jag börjat i en snurr och hopp grupp, ska bli kul, hoppas man utvecklas lite, eftersom att jag nu suger på hopp, ska bli kul och se hur det går till.

En bas tröja. Bikbok 99 kr.

En tröja från Monki med fransar, tyckte den skulle passa bra till våren/sommaren. 200 kr, fast på rean 50 kr.


I ♥ Taylor Momsens style!


                                             

MY FASHION-STYLE


Fan, skola på en lördag?

Det kanske låter frästande? Skola på lördag! Oh no! Börjar 10 imorgon iskolan. Fast iförsej så är det bara i 3 timmar, och sen är jag ledig på måndag. Och det är nice. Alltid lika härligt med lediga dagar! =)

Idag gick det piss för mig i skolan. Det kändes som om jag kommer att få IG på matteprovet. Kändes som det verkligen inte gick bra för mig, fast osido så är inte matte det jag är bäst på. Sen på syslöjden gick det så sämst! Jag satte mig vid min symaskin, började sy. Sen när jag hade sytt klart såg jag att jag hade sytt med raksöm, fasr det skulle vara overlock. Jätteroligt verkligen, nej. Så du skulle jag sy över det med overlocken, tänkte jag. Så jag började sy, men hela symaskinen var konstig idag. Så det blev massa knutar och bollar av tråd hela tiden, trasslade sig, fick spola trådet typ 3, 4 gånger och sen tog tråden slut och lala. Ah, fick damp. Mitt tålamod tog verkligen slut. Sen så gick jag bara hem, åt, och kollade på Ghost Whispere. Haha kollar typ på det varje dag nuförtiden. Och juste, ni som såg det här avsnitten, och allt matchade med datumen, och något skulle hända om typ 4 dar, det var fortsättningen idag! Var sjukt bra idag. Haha! I love Ghost Whispere. Men nu kollar jag på My super sweet 16. Också roligt, fast på ett annat sätt.

Vi hörs senare! =)<3

VOTE FOR ME?

Tycker du att min blogg är bra? Rösta då på mig som veckans blogg hos JOSSAN. Klicka HÄR om du vill att jag ska få en röst av dig! Pusshej! =)<3

TV-mys!

Jag är nu färdig duschad, ätit middag, och allt är typ klart. Ska bara kolla igenom lite matte till imorgon på matteprovet lite senare. Sitter och överdriver med hudsalva till mina läppar som är så sjukt torra. Jättetorra är dom, eller var. Nu är det mycket bättre verkligen. Älsakar "försvarets hudsalva". Lyssnar på musik nu också, men ska nog sätta mig framför TV:n. Hoppas att det är något bra klockan 9! Nu är det Glee, men har inte kollat på månader, så nu orkar jag inte. Haha. Men tyckte det var bra då, när jag såg.


Haha och där stack min katts öron också upp! =)


Hemma hos Julia

Och vi ska plugga på till matteprovet. Vi har bakat en banankaka, haha. Vi får se hur det bli, har aldrig bakat en sån. Men jag kommer ihåg att Gabbis som hon hade bakat var skitgod. Ska gå iväg och plugga nu tror jag, så vi hörs senare ikväll när jag kommer hem! =)

Me right now.

Dagens fråga by me.


Vad tycker du är snyggast?

MY OWN STYLE



Riktigt snygga! Tänk bara om man kunde se snygg ut när man går i 14 cm höga klackar. 14 cm är nog lite för högt för min ålder!

Gorgeous! =)

Plugg, plugg, plugg.

Hellu! =) Nu har jag "typ" pluggat klart. Eller måste nog gå igenom allt en gång till lite senare. Har ju engelska läxor och SO-prov imorgon. Ååh! Orkar inte mer! Menmen, det är bara att kämpa på. Skolan var nog som vanligt, hände inget speciellt. Men det brukar inte vara så intressant och höra vad man gör iskolan. Man har nog själv. När jag kom hem gjorde jag inte heller särskilt mycket, åt mellis, plugga, och satt lite vid datorn. Inte heller något vidare intressant. Så man kan kortfatta att min dag har varit ganska ointressant. Snart ska jag ta en dusch, städa mitt rum som ser rent ut sagt förjävligt ut just nu. Haha kläder är överallt. Usch! Så det behövs verkligen! Sen ska jag gå upp, göra te och ta en glass. Haha blev riktigt sugen nu! Kanske lite choklad också. Haha, eller det kanske blir lite för onyttigt. Skriver mera sen!

Tänk vad man kan se annorlunda ut med smink...

Hemma nu!

Hola! Nu är jag hemma, kom hem typ kvart över sju. Vi var ju i Romme idag med skolan, var fett nice. Var skit kul! Var rätt så kallt, förutom dåra när Edward skulle visa oss en off pist (stavning?) och sen i sluten skulle man gå 500 m upp i en backe, jätteroligt verkligen. Haha. Resten av dagen frös jag lite iallafall. Men det var sol i någon timma! Jag måste plugga vidare nu, har så jävla sjukt mycket läxor i veckan. Herregud. No läxa tills imorgon, SO-Prov och Engelska glosor och engelska övningar tills på torsdag och sen så ska vi vara klara med 2 Plancher tills på fredag och Matte- Prov till på fredag. Jag döööööööööööör! VILL DU RÖSTA PÅ MIG SOM VECKANS BLOGG? KLICKA HÄR!

Puss!


I liften! =)

Vackert!

Sara och Oliver!

Saaaaara! <3


I am so in love.


Romme imorgon med skolan!

Hejhej bloggen. Idag har jag kännt mig trött, stressad och haft ont i huvudet. Inte så roligt. Sen så slutade jag 4, och det var rätt så segt. Så nu sitter jag i soffan, dricker te och bara slappnar av. Kollar på Outsiders, tror jag det hette. Och några familjer med överdrivet många barn. Men just nu är jag lite gladare.

För det första så är jag nominerad till en bloggtävling till en tjej som jag inte vet vem det är. Det var 5 stycken som blev kvar av 16 bloggar, och min blogg blev en av dom. Jag blev jätteglad och jag skulle tycka det var jätteroligt om du kunde rösta på min blogg. SÅ KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!

Sen så fick jag en lite gullig kommentar tycker jag! =)

Tack så mycket! =)<3
Jag vet inte om jag vill göra en video, eftersom att man ser lite lustig ut när man tar mascara och sånt. Men jag kan absolut ta bilder och visa hur jag gör! <3

Imorgon ska jag till Romme med skolan. Ska bli sjukt kul!

Pusspuss!


RSS 2.0