LANVIN HEART H&M

Ja, här är lite bilder från Lanvins kollektion som är sammarbetat med H&M. De övre bilderna är lånade från Columbine. Jag kan säga att jag älskar alla klänningar. De är som små bakelser, som man bara vill äta upp! Mina favoriter är den lite transparanta, svarta blusen med snörning och den underbart-snygga, zebra coatchen! Sedan föll jag lite extra för den svarta klänningen med puff på ena armen. Men jag älskar allt! Sedan har jag faktiskt lyckats hitta lite extra roligt att titta på, ännu mer från kollektionen! OCH priserna. Här, här, här och här. Måste faktiskt säga att jag blev lite knäsvag av den dära pälsen och den svarta klänningen med dekorationer över hela klänningen. Jag skulle inte tacka nej till något av detta. xxx

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: okej! och prisvärt också :)



Nu ska jag fira att tentan är färdig med en öl, nötter och pizza ;) Konstigt egentligen att fira med något som är dåligt för kroppen... men det är ju så gott :) Brukar du fira med något särskilt när du klarat något riktigt jobbigt?

2010-11-02 @ 21:48:51
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Tricolore

Ååh jag tror jag dör lite, om man hade alla pengar i världen skulle jag köpt en massa av dessa fina klänningar. Den röd med svart skärp gillar jag dock extra mycket =)

2010-11-02 @ 23:48:21
URL: http://tricolore.blogg.se/
Postat av: A M M E

BLOGG.SE IGEN ;)

2010-11-03 @ 10:48:43
Postat av: matilda

sv: det är faktiskt monki som står bakom den där snyggingen :)

2010-11-03 @ 12:52:21
URL: http://fashionbible.blogg.se/
Postat av: Eseret

Hm. Jag är inte helt imponerad alltså. Men kul att det händer lite på H&M iaf :)

2010-11-03 @ 13:45:30
URL: http://eseret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0