NEW BAG - MBMJ

Min nya skönhet, från Marc By Marc Jacobs. Köpte den i lördags inne på NK då det faktiskt blev ett spontanköp. Såg denna snygging förra lördagen då den precis hade kommit in i butik- jag föll för den direkt så att säga. Enda negativa är att det som sagt färgar av sig lite. Vad tycks?

DETALJER

Invigde min nya väska idag (!) som jag för övrigt är kär i. Enda nackdelen är att mina vita jeans blev lila, då väskan färgade av sig lite grann. Har rätt så mycket plugg att ta mig i genom den här veckan men känner mig lite pluggtrött. Orkar verkligen inte! Ska visa väskan lite noggrannare senare i kväll!

BRUNCHSTÄLLE TIPS!

Om du vill bruncha i Stockholm för en billig peng och med en god smak- Måste du besöka Café Sirap! Inredningen är väldigt amerikansk, och maten densamma. Jag tror att brunchpaketet jag åt bara kostade 130 kronor. Mycket, mycket prisvärt; För gott var det!

14 DAGAR SEDAN

Det var så länge sedan jag skrev, att blogg.se inte ens kom upp som förslag längre. Fy skäms. Men vet ni vad, ibland så känns det som om att man behöver lite pauser. Många pauser. Och ingenting speciellt har hänt under tiden som har gått. Gått i skolan, pluggat, varit med kompisar, blivit jättesjuk, gått flera rundor i stan utan några roliga resultat, gått på bio, ätit goda middagar ute och fikat mycket. Ett helt vanligt liv helt enkelt. I lördags var jag i stan med min kompis Julia och då köpte jag någonting väldigt behövligt- ett par nya hörlurar. Blev ett par Mocca färgade Urbanears. Köpte även en rätt så ointressant mössa. 
 
Och med bloggen... Så kommer det komma mer vardags inlägg; och såklart lite mode (outfits, shopping..) Men varför vardag, är för att annars kommer det bli väldigt lite uppdatering, och det vill ni väl inte? 

RSS 2.0