SOLIG DAG

Yes, äntligen säger jag bara! Solen var här och hälsade på idag, och det sägs att den ska vara framme i några dagar till. Idag blev det inget grönan, för Emma skulle vara hemma rätt så tidigt, och då skulle vi inte hinna. Istället sov jag och Alex ut rätt så länge, åt frukost, solade, åt lunch och badade! Årets första dopp faktiskt! Och jag vet, det är sjukt sent! Brukar alltid bli i Maj, men inte denna gång. Lite senare ikväll ska jag kanske till några kompisar, få se hur det blev med det.
Nu har en liten filur kommit hem också, som jag har saknat, trots vi bråkar lite då och då. Jo, det är faktiskt min syster! Har saknat henne jättemycket! Och hon har blivit brun också, inte kul. Nu är hon en pepparkaka medans jag är vit choklad. Ska sola på rejält nu! Vill bli brunare än henne! Punkt slut. Hon kom faktiskt hem med en liten sak till mig också. Den som gissar rätt vad det är får en länkning!

Hmm, what can it be?

Kommentarer
Postat av: lisa

linne :D <3 haha det e ju skit svårt ;)

2010-06-23 @ 10:11:23
URL: http://llisasellinn.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Klänning?? :D

2010-06-23 @ 15:18:23
URL: http://beckisch.blogg.se/
Postat av: ella

en t-shirt från Zara, med blommor och vita-spets saker.. eller? för ja har en sån trörja tror ja (om det är den ja tror):)

2010-06-23 @ 20:55:53
URL: http://ellagabbi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0